To je to što me zanima!

Pušten iz Remetinca: Policija pretresa kuću Todorićevog zeta

Pretresi u Kulmerovim dvorima koji se sastoje od nekoliko objekata, među kojima je i kuća supružnika Balent, traje od ponedjeljka. Njihova je kuća tek danas došla na red i to tek u 14 sati
Vidi originalni članak

U popodnevnim satima počeo je pretres kuće Todorićevog zeta, Hrvoja Balenta, jednog od osumnjičenih u akciji Agrokor.

Pretresi u Kulmerovim dvorima koji se sastoje od nekoliko objekata, među kojima je i kuća supružnika Balent, traje od ponedjeljka. Njihova je kuća tek danas došla na red i to tek u 14 sati. Razlog je jednostavan. Njegov odvjetnik Nikola Mandić, imao je obaveze, ročište na Županijskom sudu, pa policija nije mogla bez nazočnosti odvjetnika započeti taj pretres koji bi mogao završiti otprilike oko 19 sati, javlja Dnevnik.hr.

Hrvoje Balent koji je u srijedu navečer izašao iz istražnog pritvora u Remetincu, nalazi se u svojoj kući.

U prethodna tri pretresa kuća u obitelji Todorić, ništa nije pronađeno.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Lun@ 777 19.10.2017.

    Vlada je omogućila Todoriću i njegovim pulenima da uništi sve tragove za sobom, pobjegne u London (vjerojatno) i baš ništa kompromitirajuće ne ostavi za sobom. Dali su mu pet mjeseci da uništi dokaze, pa ne znam ćemu onda ova farsa oko Kulmerovih dvora. Iz svega će na kraju ispasti: "Tresla se brda, rodio se miš". Već viđeno od svih institucija. Mislite da narod to "puši"? Varate se, znamo da je sve to sprega mafije i politike. Samo mi je žao, što na kraju nitko za to neće odgovarati, naime "pravedni" Sud će sve njih osloboditi. Deja vu.

  • Crozag 19.10.2017.

    Dajte malo pišite i kako su došli do tog dvorca koji je bio ostavština obitelji Kulmer !

  • mac1975 19.10.2017.

    Traze k plus po 5.99 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare