To je to što me zanima!

Put od bogatog moćnika do bankrota ipak i nije tako dug

DORH se nečuveno izblamirao s optužnicom, odnosno vještačenjem koje su napravili isti ljudi koji su radili i za izvanrednu upravu koja je došla nakon Todorića
Vidi originalni članak

Prevelik da propadne. Još se do prije nekoliko godina to smatralo za Agrokor, a Ivica Todorić je bio nedodirljivi moćnik. Koliko god nerealno zvučalo, danas je za Todorića sud pokrenuo proces osobnog stečaja jer nije platio više od 8000 eura dugova za komunalije i sudske pristojbe. Todorić obećava preporoditi Hrvatsku, osnovati stranku, izaći na izbore, ali ispada da ne može voditi ni vlastite financije i na vrijeme plaćati račune. I u Agrokoru se kroz godine u tišini nakupilo dugova koje nije mogao plaćati.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • branimir220250 05.12.2023.

    sam pao , sam se ubio (dotadašnji pridržatelji više nisu bili aktivni)❌

  • vinja 04.12.2023.

    Koliko znam ljudima su plijenili kuće na račun dugova, a ovaj ostaje u dvorcu s osobnim bankrotom. Usput kći angažira stručnjaka za božićno uređenje dvorca kako bi bio dostojan vlasnika. Teško je na to bilo što reći.

  • mmmmmmm7777777 02.12.2023.

    ma komplet femili u aprtman remetinec i da vidis sve na nas racun samo bez bazena smradovi napuhani on helicem u prelet HR a radnica na kasi minimalac fuuuj smrade pa kcerkica torbicu za koju ona ista radnica sa kase mora cjeli zivot radit kod tate Fuuujjj .

Komentiraj...
Vidi sve komentare