To je to što me zanima!

Putin čestitao ruskoj vojsci na zauzimanju Avdijivke: 'Izvanredne vojne aktivnosti'

Ukrajinske trupe povukle su se iz razorenog istočnog grada Avdijivke, objavio je novi načelnik ukrajinske vojske u ranim jutarnjim satima u subotu
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je u subotu vojnim postrojbama i njihovom zapovjedniku na zauzimanju ukrajinskog grada Avdijivke, izvijestile su ruske novinske agencije.

"Za izvanrednu vojnu aktivnost, izražavam svoju zahvalnost svim postrojbama pod vašim vodstvom koje su sudjelovale u borbama za Avdijivku", poručio je Putin zapovjedniku skupine centralnih postrojbi u Ukrajini.

ČUDNE OKOLNOSTI Osoblje kolonije Navaljnijevoj majci rekli da je preminuo od 'sindroma iznenadne smrti'

Ukrajinske trupe povukle su se iz razorenog istočnog grada Avdijivke, objavio je novi načelnik ukrajinske vojske u ranim jutarnjim satima u subotu.

Povlačenje, najavljeno dok se Ukrajina suočava s nestašicom streljiva zbog nedonošenja odluke o američkoj vojnoj pomoći u Kongresu, imalo je za cilj spasiti trupe od potpunog okruženja ruskih snaga nakon mjeseci žestokih borbi, izvijestio je Kijev.

NEMILOSRDNI PREDSJEDNIK Kako ubija Vladimir Putin: Bivši KGB-ovac je osvetoljubiv, a za njega nema nedodirljivih...

Zauzimanje Avdijivke ključno je za ruski cilj osiguravanja potpune kontrole nad dvjema pokrajinama koje čine industrijsku regiju Donbas, a moglo bi donijeti i pobjedu predsjedniku Vladimiru Putinu na izborima sljedećeg mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gojko ercegovac 18.02.2024.

    Na kraju bude puno mladih poginulo. Ukrainu su uvukli u pricu i na kraju ce ih ostaviti kao i afganistan.zavadi pa vladaj nova parola demokracije.

  • SaSvimaSamSuper 18.02.2024.

    Sretan je tko nema Rusiju ili Srbiju za susjeda.

  • Kajzer.Ica 18.02.2024.

    "Hrabro" su sravnili grad sa zemljom kao JNA Vukovar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare