To je to što me zanima!

Putin dolazi na vojnu paradu, a primit će i najviše odlikovanje

Putin u Srbiju dolazi 16. listopada. Teme sastanaka uglavnom će biti energetika i bescarinski izvoz kragujevačkih automobila, a potpisat će i nekoliko sporazuma
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin 16. listopada dolazi u posjet Srbiji gdje će u Beogradu s dužnosnicima razgovarati uglavnom o energetici i bescarinskom izvozu automobila iz Kragujevca u Rusiju, pišu srpski mediji. 

Tijekom dugoočekivanog posjeta, Rusija i Srbija će potpisati i neke međudržavne sporazume no još nije poznato što će oni točno sadržavati. 

U utorak je službeno potvrđeno da će Putin sudjelovati i na vojnoj paradi u Beogradu gdje će mu predsjednik Tomislav Nikolić uručiti orden Republike Srbije prvog stupnja na velikoj ogrlici. Nikolić je odluku o dodjeli ordena Putinu donio još prošle godine za naročite zasluge učinjene za srpsku državu i narod. 

Orden Republike Srbije ima dva stupnja. Samo je predsjednik Rusije dobio ovaj orden prvog stupnja, dok je drugim stupnjem odlikovano ukupno 17 bivših i sadašnjih inozemnih dužnosnika, piše Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • liliana 03.10.2014.

    Blago Srbiji imaju Putina,najmoćnijeg čovjeka na svijetu,a mi nemamo nikoga.

  • Maruko Shimano 02.10.2014.

    Izgleda da Srbija želi bit ruski satelit kao što su nekoć bili: Poljska, Čehoslovačka, Mađarska ,Rumunjska,Bugarska, Estonija, Latvija i Litva

  • Nokia N8 02.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare