To je to što me zanima!

Putin i Erdogan danas se sastaju i razgovaraju u Sočiju

Za Putina je ovo prvi osobni sastanak s nekim državnim čelnikom otkako se povukao u samoizolaciju prije dva tjedna zbog slučajeva koronavirusa u njegovoj okolini
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Putin planira u srijedu primiti turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana.

Prema najavi Kremlja u utorak, planirano je da razgovaraju u Sočiju, na Crnom moru.

Za Putina je ovo prvi osobni sastanak s nekim državnim čelnikom otkako se povukao u samoizolaciju prije dva tjedna zbog slučajeva koronavirusa u njegovoj okolini.

Šezdesetosmogodišnji čelnik i dalje će održavati sastanke putem videoveze, rekao je njegov glasnogovornik Dmitrij Peskov. Ovo je samo mjera iz opreza.

Prema Kremlju, Putin ne želi s Erdoganom razgovarati samo o rusko-turskim odnosima, nego i o situaciji u Afganistanu i Siriji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zmar117 29.09.2021.

    Kosovo će vjerovatno biti jedna od TOP tema...Erdogan je dosta sklon Vučiću,a proamerički nastrojeni Albanci ga i nisu baš nešto previše dojmili.....No sa druge strane,Putin je,opravdavajući se Kosovom, anektirao Krim, tako da su mu po pitanju Kosova  ruke pomalo i svezane..Pitanje svih pitanja jesu li Srbi porazmještali po Srbiji ruske protuzraćne sustave najnovije generacije...Po Vučićevom izazivačkom ponašanju u zadnje vrijeme izgleda da su nešto iskamčili od Rusa.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare