To je to što me zanima!

Putin najavio nastavak borbe protiv terorista: Uništit ćemo ih

Predsjednik Rusije je u novogodišnjoj poruci građanima poručio kako će se i dalje boriti protiv terorista, a to je ujedno i njegov prvi komentar nakon napada u Rusiji
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak je kazao kako će Rusija nastaviti žestoku borbu protiv terorista sve dok ih potpuno ne unište.

Telegraph javlja kako je Putin to poručio u novogodišnjoj poruci građanima, što je ujedno i njegov prvi javni komentar nakon bombaških napada u Volgogradu. U napadima je poginulo najmanje 34 ljudi. 

Putin je između ostalog građanima poželio sreću u 2014. godini te je naglasio da je Rusija u posljednjih 12 mjeseci postala "bolja i udobnija za život".

Predsjednik Rusije komentirao je i kako u sljedećoj godini trebaju popraviti stanje u ekonomiji.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • matteoxx 01.01.2014.

    Potamani tu gamad Putine,bez milosti samo naprijed,uništi ih,stoka i bagra muhađedinska.

  • Major Gašpar 01.01.2014.

    Šta ti preostaje Putine ili u napad ili se nagni naprijed preko stola ,a znamo da nisi taj tip prema tome naprijed u boj !!!!!

  • tiha voda_492 01.01.2014.

    Putin je jedan od najnormalnijih predsjednika na svijetu.....ne mogu vjerovati da to govorim!!!!svijet je poludio!! ----.http://www.al-monitor.com/pulse/politics/2013/08/saudi-russia-putin-bandar-meeting-syria-egypt.html#ixzz2d5UVLSNv

Komentiraj...
Vidi sve komentare