To je to što me zanima!

Putin o prijatelju: Da je Silvio Berlusconi gay, ne bi mu sudili

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je kako Berlusconiju ne bi sudili za seks s maloljetnom osobom da je homosekualac. Već je prije rekao kako je dobar političar
Vidi originalni članak

Berlusconiju sude zato što živi sa ženama. Da je homoseksualac, nitko ne bi digao ni prst na njega, rekao je Putin i šokirao svijet, piše Independent. Ruski predsjednik Vladimir Putin, inače veliki prijatelj bivšeg talijanskog premijera, stao je u njegovu obranu na jednom skupu. Okupljeni ruski novinari i stručnjaci nasmijali su se. Činilo se da se neprimjereni komentar odnosi na kritike koje Rusija dobiva zbog zabrane širenja gay propagande među ruskom mladeži. 

Berlusconi se žalio na presudu zbog plaćanja seksualnog odnosa s bivšom plesačicom iz noćnog kluba koja je u to vrijeme bila maloljetna. Putin je već pokazao odanost Berlusconiju na konferenciji 2011. godine.

- Koliko god signora Berlusconija gnjavili zbog njegovog osobitog odnosa prema ljepšem spolu, on se pokazao odgovornim političarem - rekao je tada. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • zaspan 20.09.2013.

    Putin brani svog gay prijatelja

  • ArtVandelay 20.09.2013.

    Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je kako Berlusconiju ne bi sudili za seks s maloljetnom osobom da je homosekualac. kakav kreten moras biti za dati ovakvu izjavu. pa da je homoseksualac nebi ni jebavao zenske. ovaj putin stvarno ima ozbiljnih problema sa homoseksualizmom. mozda je i on prikreveni homic

  • zaspan 20.09.2013.

    Putin priča gluposti kako bi isprovocirao i pokazao da može što god poželi

Komentiraj...
Vidi sve komentare