To je to što me zanima!

Putin odlazi s čela Jedinstvene Rusije, predložio Medvedeva

Njegov rejting je veći od stranke koju predvodi, a Jedinstvenu Rusiju potresaju optužbe za izbornu prijevaru u 2011. Za nasljednika je predložio Medvedeva
Vidi originalni članak

Aktualni ruski premijer i budući predsjednik Vladimir Putin u utorak je najavio kako se povlači s mjesta predsjednika stranke Jedinstvena Rusija, javlja AFP. Njegov rejting mnogo je veći od stranke koju predvodi, a Jedinstvenu Rusija potresaju optužbe za izbornu prijevaru u prosincu 2011. godine. Za novog predsjednika stranke očekivano je predložio Dmitrija Medvedeva. 

- Kako je Dmitrij Anatolijevič vodio stranku na parlamentarnim izborima i pošto ću ga predložiti za budućeg premijera, vjerujem da mu pripada i položaj predsjednika stranke - rekao je Putin koji će dužnost predsjednika države preuzeti 7. svibnja. 

Na predsjedničkim izborima 4. ožujka osvojio je 64 posto glasova, a Jedinstvena Rusija u prosincu manje od 50 posto.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • MLADEN_5 26.04.2012.

    Istomislioci.

  • andi_1 25.04.2012.

    ...čista farsa sam neznam tko još u nju vjeruje. Jadni su ti rusi kad si nemogu pomoći - mislim na male ruse , ne tajkune !

  • nijemebrige 25.04.2012.

    ala ovih hejtera, lik ima rejting zato šta radi najbolje za svoju zemlju i unaprjeđuje je (samo se sitite kad je one tajkune prislia da potpišu pred novinarima dokument gdje se obavezuju isplatit plaće radnicima koje nisu isplatili). Da nam je jedan putin u hrvatskoj di bi nam bia kraj. govorite za njega šta hoćete al lik je najjaći i ne nadzire mu se kraj. Samo usporedite on je sada predsjenik RUsije nama je onaj sta je ispa iz knjige

Komentiraj...
Vidi sve komentare