To je to što me zanima!

'Putin se bori za svoj život jer u Rusiji nema oprosta za careve koji gube ratove. To bi bio kraj'

Ovo je natjeralo čak i ljude koji su vrlo lojalni Putinu da posumnjaju da mogu dobiti ovaj rat, rekao je savjetnik Zelenskog Arestovič, poručivši da je Herson bio veliki gubitak za Rusiju
Vidi originalni članak

Vladimir Putin se "bori za svoj život" i strahuje da bi mogao biti ubijen ako Rusija pretrpi još teških neuspjeha nakon oslobađanja Hersona, rekao je Oleksij Arestovič, savjetnik šefa stožera Volodimira Zelenskog, prenosi Times

Arestovič je poručio da je zauzimanje teritorija pod kontrolom Rusije dramatično povećalo strahove u Kremlju da će Ukrajina dobiti rat. 

- Putin se jako boji jer u Rusiji nema oprosta za careve koji gube ratove - rekao je. 

NAPADI NA INFRASTRUKTURU Pola Moldavije u mraku zbog ruskih napada na Ukrajinu

- Ako izgubi rat, barem u glavama Rusa, to znači kraj. Kraj njega kao političke ličnosti, a moguće i u fizičkom smislu - dodao je. 

Zbog veze s Krimom i ukrajinske luke Odesa, Herson je bio od velike važnosti za Kremlj. Upravo je zato Putinova naredba trupama da se povuku prošlog tjedna bila vrlo neugodan gubitak. Arestovič je poručio kako je to bilo najveće ukrajinsko zarobljavanje u ratu te je pokrenulo nove ruske planove, kao i planove za ofenzivu iz Bjelorusije. 

NAPADI NA CIVILE EU parlament Rusiju nazvao 'pokroviteljem terorizma'

- Ovo je natjeralo čak i ljude koji su vrlo lojalni Putinu da posumnjaju da mogu dobiti ovaj rat - rekao je te dodao kako smatra da će ruske trupe pokrenuti ofenzivu od Bjelorusije do Donbasa te pokušati preuzeti nuklearnu elektranu Rivne. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vilim1234 26.11.2022.

    i kad Zelenski preuzima upravljanje Rusijom

  • Luanne 24.11.2022.

    Da bar bude tako, no mogli bi se mi svi nacekati da ovo zlo završi.

  • 23.11.2022.

    Putleru je bilo bolje da je dopistio Navalniju da mirno i tiho preuzme vlast i postedi ga dopusti mu da umre od starosti sad ce i od starosti i od trovanja olovom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare