To je to što me zanima!

Putinova kći Marija pobjegla iz luksuzne vile u Nizozemskoj

Nakon rušenja malezijskog zrakoplova u kojem su poginuli uglavnom Nizozemci, Putinova kći je morala pobjeći iz stana u Amsterdamu u kojem je živjela s dečkom
Vidi originalni članak

Kći Vladimira Putina Marija napustila je svoj luksuzni stan u Nizozemskoj nakon što je u Ukrajini srušen malezijski zrakoplov u kojem je poginulo najviše Nizozemaca. Za rušenje se sumnjiče proruski pobunjenici koje Rusija podržava i naoružava. Nizozemce je nakon tog incidenta razljutila Marijina prisutnost te je morala otići, piše Mirror. Marija inače živi u blizini zračne luke u Amsterdamu iz koje je malezijski zrakoplov poletio. Marija (29) je u stanu vrijednom dva milijuna funti živjela je s dečkom Jorritom Faasenom (34). Susjedi kažu da je nisu vidjeli otkako je avion srušen. 

- Uselila se prošle godine i sve je bilo u redu dok se nije saznalo tko je ona. Sada se još dogodilo i ovo. Nije ona odgovorna za postupke svojeg oca, ali ne želimo prosvjede u susjedstvu - rekao je susjed. Nizozemce je jako razljutila činjenica da Putinova kći živi u njihovoj blizini te su neki zahtijevali da se ona deportira. Na Tweeteru su joj jasno poručili kako žele da ode, a netko je napisao:

- Siguran sam da Marija Putin živi blizu Haaga pa joj neće biti daleko da dođe na suđenje svojem ocu. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Miting protiv mobilizacije u Černovickoj oblasti Stanovnici pretukli političara koji je došao da mobilizira stanovništvo za rat. Rekli mu neka sam ide na bojište. 29.07.2014. https://www.youtube.com/watch?v=vlMrG_JUSjs#t=136 !!!

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !!!!

  • DamirIlic_1 30.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare