To je to što me zanima!

Putinova ponuda: Hrvati, dajte mi Inu, ostavit ću vam Agrokor

Novi tjednik Express ekskluzivno razotkriva tajnu senzacionalnu pozadinu ponude ruskih tvrtki za kupnju naše Ine, zbog čega Plenković ovisi o Putinovim potezima
Vidi originalni članak

Ruski centri moći, a najviše Putin, osmislili su novu strategiju prema Hrvatskoj. Ne ide s preuzimanjem Agrokora na ime dugova prema Sberbanci pa se prebacuju na kupnju dionica Ine od mađarskog MOL-a. 

Plenković se sprema odbiti mogućnost da Vlada upravlja Inom u kohabitaciji s Kremljem. A ni Amerikanci ne bi dopustili takav scenarij. Još jednom se pokazuje da se na Balkanu vodi neviđeni podzemni rat za dominaciju između starih neprijatelja - Moskve i Washingtona. Sve detalje ove političke i geostrateške drame razotkriva novi broj Expressa.

Zamolili smo guvernera HNB-a Borisa Vujčića da nam napiše tekst o uvođenju eura u Hrvatsku. Nije previše dvojio i jasno je upozorio na benefite koji slijede ako se to dogodi. Činilo se vrijednim da objasnimo kako je propao plan šefa SDP-a da sebi, promjenama statuta stranke koje je izradio Komadinin pobočnik Erik Fabijanić, osigura status nedodirljiva šefa.

Plan za inauguraciju faraona Bernardića ipak nije prošao. Leon Lučev u velikom intervjuu govori o svom ostvarenju u filmu ‘Muškarci ne plaču’ koji ruši predrasude o braniteljima.

Novi Express, najbolji hrvatski politički tjednik, na kiscima je od petka. Najbolje od politike, društva i kulture za cijenu od samo 14 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • lotus_1 03.11.2017.

    Hmmm, ako si uzmeš i adezejovce i Melitu....možda.:)))

  • MINISTAR_3 03.11.2017.

    Mmmm da,da ti krava pusu

  • Mucica_1 03.11.2017.

    Slika je super

Komentiraj...
Vidi sve komentare