To je to što me zanima!

Putnici se spasili u zadnji čas, autobus je potpuno izgorio

Beograd: Putnici su upozorili vozača da se nešto dimi u busu. On se zaustavio na cesti, a dima je bilo sve više. Putnici su u panici istrčali van. Začula se eksplozija
Vidi originalni članak

Putnici su primijetili kako se nešto dimi u autobusu na liniji 53 u Beogradu. Odmah su upozorili vozača na to pa je on zaustavio  bus na cesti. Dim je bio sve gušći, a putnici su u panici istrčali van. Autobus je planuo. Vozač nije čekao vatrogasce već je sam krenuo gasiti požar, no bio je bespomoćan jer se vatra širila velikom brzinom. Odjeknula je i manja eksplozija, a dijelovi autobusa razletjeli su se po cesti, javlja Blic. Vrlo brzo stigli su i vatrogasci koji su ugasili požar. Vatra se nije proširila na aute, koji su bili parkirani uz cestu, ali je zahvatila nekoliko stabala. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • esari 19.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • milosdr 19.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare