To je to što me zanima!

Putnici snimili vozača kako im krade po torbama u autobusu

Nakon pune minute 'kopanja' po ženskoj torbici, vozač je našao novac, ali mu nije bilo dovoljno pa je nastavio s 'operacijom' dok su putnici bili izvan autobusa
Vidi originalni članak

Dok su putnici bili izvan autobusa autoprijevoznika Čačak, veseli vozač uhvaćen je na kameri kako čeprka po torbama putnika i krade im novac i druge vrijedne stvari, piše Press. Nesvjestan da ga snima kamera na mobitela, vozač je cijelu minutu 'kopao' po ženskoj torbici. Našao je novac te ga pospremio u svoj novčanik. Nakon pronalaska prvog plijena, vozaču nije bilo dosta te je nastavio prekapati po drugim torbama koje su putnici ostavili na sjedalima.

Kada je završio, stao je točno pred kameru i prebrojao plijen, a zatim krenuo prema prednjem dijelu autobusa. 

Putnici su očito i prije shvatili da im nestaju stvari i novac pa su posumnjali na vozača koji je sada uhvaćen na djelu. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Petar1_1 26.03.2012.

    U redu,napisao si gore 22 godisnjak,sada pises da si rodjen 88.? Meni ta racunica ne stima,a i nema veze,nisi me stjerao u kut,stjerao si temu sa pljacke ljudi u autobusu na dogadjanja u ratu,a vidjelo se tko pametuje sa godinom rodjenja

  • btanusha 26.03.2012.

    srbi pravi su majstori za lopovluk.svalka ćast mjastore hahahahahahahahah

  • forrest gump_1 25.03.2012.

    Prilika čini lopova . Tko normalan izlazi iz busa i ostavlja novce u autobusu . Da su pazili na svoje stvari ne bi vozač mogao ništa ukrasti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare