To je to što me zanima!

Putnički vlak naletio na auto u Varaždinu: Vozač preminuo

Vozač je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vlak je prometovao između Varaždina i Zagreba, a mjesto nesreće osigurava policija. U tijeku je očevid...
Vidi originalni članak

U utorak navečer oko 19.30 sati na prijelazu pruge preko kolnika u Cehovskoj ulici u Varaždinu, putnički vlak naleto je na automobil, te je poginuo 62-godišnji vozač iz Varaždina. 

Prijelaz preko pruge nije označen branikom ili polubranikom, a već su se u više navrata ovdje događale prometne nesreće između vlakova i automobila. Vozač je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vlak je prometovao između Varaždina i Zagreba, a mjesto nesreće osigurava policija. U tijeku je očevid, a Cehovska ulica je od Zgrebačke do Istočne obilaznice zatvorena za sav promet, izvjestili su iz PU varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 04.12.2019.

    Neka ste vi iz HŽ vrijedni i moderni, lako cemo za ostalo....ok, kriv je vozac ali covjece ti prijelazi po HR su ocajni opasni, vlakovi i pruge rasulo zestoko. Mozda vam treba jos oko 20 direktora? Jos malo subvencija?

  • morioni 04.12.2019.

    Opet"vlak naletio na auto"? Tko više to tolerira? Zar je vlak skrenuo s pruge? Skrenuli su novinari i urednici! Obično auto podleti pod vlak!

  • administrator 24 04.12.2019.

    E i za vlak treba stavljati kamere

Komentiraj...
Vidi sve komentare