To je to što me zanima!

R. Čačić jedini kandidat za predsjednika HNS-a

Na sjednici Odbora HNS-a kandidaturu je istaknuo i Josip Posavec, no Središnji se odbor većinom od 110 glasova odlučio za Čačića
Vidi originalni članak

Središnji odbor Hrvatske narodne stranke (HNS) odlučio je kandidirati Radimira Čačića za novog predsjednika stranke i on je zasad jedini predsjednički kandidat, istaknut za stranački Sabor, koji će biti 6. travnja. Na sjednici Središnjeg odbora HNS-a u petak kandidaturu je istaknuo i Josip Posavec, međimurski župan i donedavni potpredsjednik HNS-a, no Središnji odbor se većinom od 110 glasova odlučio za Čačića, a Posavca je poduprlo samo šest članova Središnjeg odbora HNS-a.
Posavca su na sjednici razriješili dužnosti potpredsjednika HNS-a, na prijedlog predsjedništva stranke, uz obrazloženje da se svojim djelovanjem tijekom predizborne kampanje za nedavne parlamentarne izbora, a i nakon izbora, ogriješio o članak 16 Statuta HNS-a, koji govori o dužnostima članova HNS-a. Čačić je istaknuo da je Vesna Pusić "jasnoćom i uvjerljivošću političkih stajališta dala stranci ključan autorski potpis".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kakma 10.02.2008.

    Kao za vrijeme Juge.I Tito je bio jedini kandidat,drugi se nisu smijeli kandidirati,jer se zna sto ih ceka.

  • buzdovan 10.02.2008.

    Zaista nam je jaka politička scena! Jaka i raznovrsna. Stranka koja bi trebala biti kvalitetna oporba ima jednog jedinog kandidata za predsjednika! U biti, ni taj jedan nije baš kompletan...

  • Kakma 09.02.2008.

    Samo da se ne raspadnu kao onda Budisev HSLS.Nekad 3 ca stranka a danas zivotari na mariginali,biti ili ne biti.Sto sve mogu \"sposobni\" politicari napraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare