To je to što me zanima!

R. Čačić: Sanaderov bijeg je neposredno priznanje krivice

Predsjednik HNS-a rekao je da uhićenje i optužnica protiv Ive Sanadera ne mogu sakriti katastrofalno gospodarsko stanje s kojim se 'sadašnja vlast ne može nositi'
Vidi originalni članak

Jučer si bio hodajući bog i kontrolirao sve segmente vlasti, a sutra te to neće zaštititi, rekao je predsjednik HNS-a Radimir Čačić osvrćući se na uhićenje bivšeg premijera. Dodao je kako je njegov bijeg neposredno priznanje krivnje, a podizanje optužnice protiv njega je katarza hrvatskog društva. Ipak, upozorio je Čačić, to ne može sakriti katastrofalno gospodarsko stanje s kojim se, kaže, sadašnja vlast ne može nositi. 

Čačić je u Splitu na 20. obljetnice osnutka stranke rekao da Hrvatska ima 312.000 nezaposlenih i 34 milijarde unutarnjeg duga zbog čega sadašnja vlast ne može imati samopoštovanje ni samopouzdanje. Smatra da je najavljena rekonstrukcija samo poruka lažnog optimizma i neutemeljene nade. 

Vesna Pusić je istakla da je EU odlučila primiti Hrvatsku u članstvo, no da bi mnogobrojne prilike koje nam se pružaju mogli propustiti. Uvjerena je da će dogodine doći do smjene vlasti, a HNS će tada imati znanja i odvašnosti iskoristiti sve mogućnosti, prenosi Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • miki62 29.12.2010.

    Ima li u ovom našem Saboru ikoje prezime koje je vrijedno poštovanja

  • mixer 26.12.2010.

    I ovi blagdanski praznici, nisu mogli proči bez ovog Hohštaplera pokvarenog Zagorskog napihnjenog Purana, da nebi bruhal svoje gluposti...

  • afrikanac 26.12.2010.

    Cacicu ti nisi mjerodavan da dajes bilo kakve komentare a pogotovo ne ovakve. Kakav je kriminalac Sanader to narod zna vec odavno. No moje pitanje je za tebe: "Da li je tvoj bijeg iz Madjarske neposredno priznanje krivice za tesku prometnu nesrecu sa smrtno stradalim osobama"??

Komentiraj...
Vidi sve komentare