To je to što me zanima!

Rade mu liposukciju jer ne stane u lijes koji su kupili

RUMUNJSKA: Cristian Capatanescu (54) imao je 395 kg. Nije doživio operaciju. Obitelj će napraviti dva pokopa, jedan tradicionalni i jedan za salo...
Vidi originalni članak

Rumunj Cristian Capatanescu (54) iz Ramnicua, koji je imao 395 kilograma, umro je u ponedjeljak ujutro od zatajenja organa u bolnici u Bukureštu. Capatanescu nije doživio da mu liječnici ugrade želučanu premosnicu kako bi smršavio i živio normalnim životom. Nakupio je višak kilograma u posljednjih desetak godina. U samo dvije godine dobio je 120 kilograma, a zadnjih osam mjeseci nije mogao ustati iz kreveta. Iako je u mjesec dana u bolnici izgubio 50 kilograma, bilo je prekasno.
- Ovo je najgori slučaj koji sam vidio u zemlji - rekao je dr. Catalin Copaescu. Kirurzi mu sada rade liposukciju kako bi stao u lijes, piše The Sun. Njegovi rođaci ne mogu si priuštiti novi lijes koji bi trebali raditi po narudžbi. Žele ga nagurati u standardni, koji su već kupili, a salo koje kirurzi izvade će kremirati. Bio je najdeblji Rumunj. Njegova supruga rekla je lokalnim medijima kako će imati dva pokopa - tradicionalni i jedan manji za salo koje će kremirati.

IZGUBIO 150 KILOGRAMA U ČETIRI MJESECA
Dr. Catalin Copaescu pomogao je Stelianu Jurci da izgubi 150 kilograma nakon što mu je ugradio želučanu premosnicu. Bio je na operaciji prije četiri mjeseca s 346 kilograma. Uz pomoć rodbine odrekao se slatkiša i masne hrane. Sada se samostalno kreče.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • konjina 15.07.2010.

    dj krmak lijes plaćam liposukciju ne zato molim te pazi

  • red.name 15.07.2010.

    Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenadit...

  • bomber1 15.07.2010.

    Lia,fakat hahah kaj jos necemo vidjet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare