To je to što me zanima!

Radi pet poslova da kćerka operira grudi kao Jordan

Emma Hughes smatra da je ljepša od poznate starlete Jordan, ali ipak želi plastičnu operaciju. Majka joj radi pet poslova kako bi sve to platila
Vidi originalni članak

Ashley Hughes iz Sunderlanda, u Engleskoj, čisti na pet različitih mjesta da bi kćeri Emmi osigurala ispunjenje dječjeg sna - da plastičnim operacijama i kozmetičkim zahvatima postane glamurozni model kao Jordan (Katie Price). Ashley kaže kako je već potrošila 137.000 kuna na tretmane u kozmetičkim salonima, a uz sve to još štedi da Emmi plati povećanje grudi. No ni to nije sve. Prije grudi, koje će dobiti za 18. rođendan, Ashley štedi i za Emmin savršeni osmijeh koji stoji oko 7000 kuna, a plaća joj i tečaj plesa na štangi. Zbog toga što je Emma premlada da bi smjela u solarij, majka joj je kupila jedan kućni kako bi njena kći uvijek imala brončani ten.
- Obično se kvarcam desetak minuta ujutro, pa opet poslije škole. Ne brinem se zbog zdravlja. Obožavam biti preplanula - kaže djevojčica. Sve je počelo kad je Emma imala osam godina i listajući magazine zaključila da je ljepša od Jordan i da želi postati barbika. Već s deset godina majka joj je ispunila želju i odvela je u frizerski salon da postane plavuša.
- Radim koliko god je poslova potrebno da moja kći može ići u solarije, salone i na plastične operacije kako bi mogla ostvariti svoj san - kaže majka. Emma se divi starleti Jordan koja je svoj izgled pretočila u knjige pa i TV emisiju i zaradila milijune.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tinami 18.07.2008.

    Jel\' ovo ozbiljno ili je neka zajebancija?!?!

  • bipsi2 14.07.2008.

    Ma treba joj mater ispljuskat...obje imaju ooooogromnog kondora u glavi..

  • Maxich_1 14.07.2008.

    baš ju treba ispljuskat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare