To je to što me zanima!

Radimir Čačić: Brodogradnja opstaje i u crnom scenariju

Sindikalist Vedran Dragičević je nakon sastanka s Radimirom Čačićem rekao kako će do 1. ožujka znati hoće li biti privatizacije i jesu li ponuđači prihvatljivi za Vladu
Vidi originalni članak

Vlada stoji čvrsto iza brodogradnje i hrvatska brodogradilišta će opstati, rekao je u srijedu ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić nakon sastanka s predstavnicima sindikata, piše Tportal. Sindikalist Vedran Dragičević je rekao kako će do 1. ožujka znati hoće li biti privatizacije i jesu li ponuđači prihvatljivi za Vladu. Sindikati kažu kako će se naći druga rješenja ako se brodogradilišta ne privatiziraju. Dragičević kaže kako sindikati jedino neće prihvatiti da se ide u stečaj s likvidacijom.

Radimir Čačić je pak rekao kako će tamo gdje ne bude zadovoljavajuće privatizacijske ponude, država stati iza projekta koji će osigurati da i u crnom scenariju brodogradnja opstane. 

Više pročitajte OVDJE.


Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZvonimirŠarić_1 17.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjina 16.02.2012.

    opstaje u crnom scenariju-gradili bu samo crne nevidljive brodove jurišne za nato

  • realno činjenice 16.02.2012.

    debeli korumpirani političar. i još jako egocentričan i bahat. negativac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare