To je to što me zanima!

Radimir Čačić: SIS-ovac mi je rekao da ću dobiti metak u čelo

Čačić je za povećanje PDV-a rekao da je to 'dobro za Hrvatsku' te da to nije jedina protukrizna mjera. Uskoro će se doraditi zakon o poticanju ulaganja za turizam
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić gostujući na Soundsetu radiju rekao je da povećanje PDV-a nije jedina protukrizna mjera koju će uvesti vlada Zorana Milanovića. 

Tijekom razgovora o navodnim mafijaškim prijetnjama upućenim Sanaderu, Čačić priznao da je i sam prije 17 godina, kada je Hrvatskom vladao Franjo Tuđman, gotovo dobio metak u čelo, javlja tportal. 

- Ja cijeli život stajem nekome na žulj. Dobio sam stotine pisama, prijetnji ubojstvom. Čovjek mi se došao osobno predstaviti, izvadio legitimaciju SIS-a i rekao: Poslali su me ti i ti, ako ovako nastavite sa svojom politikom i nastupima, poslan sam da vam kažem da ćete dobiti metak u čelo. Odgovorio sam mu: Ako hoćete kavu, dobit ćete, a ako ne, odite doma, a dečkima recite, da su me htjeli upucati, već bih dobio metak u glavu' - kazao je Čačić dodavši kako mu i danas gotovo svakodnevno netko prijeti smrću, no navodne mafijaške prijetnje upućene Sanaderu nije htio komentirati. 

Čačić se osvrnuo i na povećanje PDV-a. rekavši da je 'to dobro za Hrvatsku'. Priznao je da tu nije kraj protukriznim mjerama te da će uskoro uslijediti i dorada zakona o poticanju ulaganja za turizam. 

No, Čačić se ponovo požalio na ostavštinu HDZ-ove vlade rekavši kako trenutno imamo milijardu eura neiskorištenog novca jer država nije imala kapacitet da se ti projekti realiziraju, javlja tportal

- Od novih mjera zato ne treba odmah očekivati brda i doline - rekao je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • mario72 06.04.2012.

    Jao kako romantično, a nećeš u guzicu????

  • rastoke 04.04.2012.

    e moj Čačiću koliki si ti komad teleta?!? i ne samo ti,ima vas NE!

  • scorpio7 04.04.2012.

    drugo ni ne zaslužuješ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare