To je to što me zanima!

Radimir Čačić traži: HNS-ovci, vratite mi moju članarinu

HNS tvrdi kako im bivši predsjednik nije ni plaćao i da traži novac koji mu uopće ne pripada. Čačić nije naveo iznos za koji smatra da je nepravedno ostao stranci
Vidi originalni članak

Ne samo da u džepu ima zmiju nego ima i ježa. Ako jedno od njih zaspe, drugo je baš uvijek budno.

Tako je visoki dužnosnik HNS-a opisao ponašanje svog bivšeg predsjednika Radimira Čačića i njegov zahtjev da mu se vrati članarina koju je platio stranci. Čačić je iz stranke izbačen u siječnju, ali je ljetos, nakon što je izašao iz zatvora, preko odvjetnika tražio povrat, prema njegovu mišljenju, preplaćene članarine.

- Nije plaćao članarinu otkako je otišao iz Vlade prije dvije godine. Dotad je, kao i ostali dužnosnici, uplaćivao tisuću kuna na mjesec. Nemamo mu što vratiti - kažu nam u HNS-u.

Čačić nije naveo iznos za koji smatra da je nepravedno ostao stranci. Potvrdio nam je kako je tražio izračun preplaćene članarine jer ju je, kaže, uplatio godinama unaprijed. Ni on ne zna koliko mu duguju.

- Nisu htjeli napraviti obračun. Postoji razina pristojnosti i za mene je ta priča završena - rekao nam je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • CRNA GIZA 27.12.2014.

    Ovakvima ni Bog ne oprašta.

  • ko-kores 26.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Grgurica 26.12.2014.

    tkoce vratit lovu obicnim gradanima za njegase nesikiram

Komentiraj...
Vidi sve komentare