To je to što me zanima!

Radimir Čačić u Austriji traži ulagače u energetiku i turizam

Čačić će se tijekom posjeta sastati s ministrima Vlade Republike Austrije, ministrom gospodarstva, obitelji i mladeži te s ministrom poljoprivrede
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u utorak je u službenom posjetu Austriji. Sudjelovat će na forumu Hrvatski gospodarski dan, na kojem je najavljeno 70 hrvatskih i 80 austrijskih gospodarstvenika, javlja HRT.

Čačić će se tijekom posjeta sastati s ministrima Vlade Republike Austrije, Reinholdom Mitterlehnerom, ministrom gospodarstva, obitelji i mladeži, Nikolausom Berlakovichem, ministrom poljoprivrede, šumarstva, okoliša i vodnog gospodarstva te s Christophom Leitlom, predsjednikom Austrijske gospodarske komore. 

S njima će razgovarati o suradnji na području energetike i turističkih projekata.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • BrankoStojković 29.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marinf 24.04.2012.

    Cacic najavio da ide u Mađarsku na F1 :D

  • radišaklapun 24.04.2012.

    a joj sad kad ovi navale koje će to gužve biti na graničnim prelazima.Joj radomire bude li zastoja na granici zbog tebe čuvaj se radiše jer radiša mora ba jednom sedmično prelaziti granicu,kad mora dugo čekati postaje neurozan pazi što radiš smanji malo sa tim stranim investitorima.Kako kaže deda Žika blago Darinki

Komentiraj...
Vidi sve komentare