To je to što me zanima!

'Radimo u preteškim uvjetima, a vi se sad ismijavate s nama!'

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a bilježimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice, napisao je Srića
Vidi originalni članak

Zagrebački pulmolog Saša Srića komentirao je nedjeljni prosvjed oko korona virusa. Na svom Facebooku napisao je, među ostalim, kako on i njegovi kolege rade u preteškim uvjetima, a da ih prosvjednici ovime ismijavaju. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvijestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja.

VIDEO: SKUP U ZAGREBU Stotine bez maski i distance na novom prosvjedu protiv mjera

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera. Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim.pristupom teško izbjeći.

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a bilježimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom. Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara. Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama.

Ovo je sve samo ne legalan prosvjed.Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge.

Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako u nedogled.

OSTANIMO I POSTANIMO ODGOVORNI!!!

Idi na 24sata

Komentari 216

  • cocorona 10.11.2020.

    Prema ponasanju bolnickog osoblja  se neda zakljuciti alarmantno stanje koje zelite prikazati. Gdje su pacijenti?? Po vasim brojkama i hodnici bi trebali biti krcati bolesnicima. Kad se sve sabere ovo je uvreda prosjecne ljudske inteligencije.

  • Maddog 09.11.2020.

    To vam je posao.. Lipi moj

  • 09.11.2020.

    Koja ironija. Tehnologija nikad naprednija, a ljudi nikad imbecilniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare