To je to što me zanima!

Radio 101 ide u stečaj, dug je narastao na 20 milijuna kuna

Stečajni upravitelj Branko Petanjek Radija 101 navodno smatra da je moguće zadržati koncesiju. U slučaju prodaje radija isplatili bi se prvo radnici
Vidi originalni članak

Predsjednik uprave Radija 101, Drago Perić, najavio je za utorak otvaranje stečajnog postupka. Istaknuo je kako Radio 101 ima duga od oko 20 milijuna kuna, te da zainteresiranih kupaca nema. Za Večernji list Perić je izjavio kako je revizija pokazala da su se bilance frizirale, prihodi umjetno povećavali i lažno pokazivali da Radio 101 posluje dobro. Stečajni upravitelj Branko Petanjek navodno smatra da je moguće zadržati koncesiju. U slučaju prodaje radija isplatili bi se prvo radnici. U štrajku je još uvijek 27 od preostala 34 radnika Radija 101.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sohigh 11.01.2011.

    samo kod nas tog ima samo kod nas..

  • šamar 11.01.2011.

    dug od 20 milijuna da nitko prije nije mogao to skuziti? ma tko god je duzan tekve velike novce treba ga ukinuti...20 milijuna a boze sveti ocito su "dobro" radili svoj posao!

  • kristov 11.01.2011.

    to leglo treba što prije raspustiti i natjerati ih da vlastitom imovinom vrate dug, baš kao Sanader, Polančec, Žužul, Vrhovnik, Linić, Stazić, Jakovčić, Čačić, mali od struje, željeznice, HAC-a i mnogi drugi. Pitam gdje je žito iz Đakova?Zapanjujuće je kako su napravili dug, a imovine nemaju. Valjda su investirali u sebe pa se pokazalo kao loša investicija i propast, nitko ih ne će i ne želi, nitko ih ne sluša, a pokrovitelji i mecene otišli polako za bravu ili u mirovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare