To je to što me zanima!

Pilot projekt: Žene će se na kemoterapije voziti besplatno

Suradnju su dogovorili Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same i Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zagreb, a novac za realizaciju projekta Udruga je osigurala putem natječaja
Vidi originalni članak

Sve je spremno za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“, pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od malignih bolesti na kemoterapiju. Suradnju su dogovorili Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same i Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zagreb, a novac za realizaciju projekta Udruga je osigurala putem natječaja Zaklade Adris i Zaklade Solidarna.

„Naša udruga u suradnji sa Zakladom Solidarna razvija projekt dugoročnog karaktera kako bi nova socijalna usluga „Nisi sama – ideš s nama!“, za koju smo dobili i podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, bila na raspolaganju većem broju građana, a po uzoru na praksu u zapadnoeuropskim gradovima. Radio Taksi Zagreb osigurao je povoljnije cijene, a krajnja usluga za oboljele je besplatna.“, poručila je Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same.

„Radio Taksi Zagreb se sa svojim poznavanjem grada, kvalitetom usluge te brojnošću članova, ponudio kao dobar partner u ovom humanitarnom projektu. Ponosni smo što su naši članovi dobili povjerenje te što smo prepoznati kao pouzdani i sigurni partneri.“, izjavio je Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • petar10_1 14.03.2018.

    Lijepa gesta zagrebackih taksista ...a oboljelim zenama brz i uspjesan oporavak

  • UrsaMinor 14.03.2018.

    Zašto ne i za muške?

  • CarLav 14.03.2018.

    E pa ljudi svaka vam cast.Ima sada vec skoro 6 godina kako je moja svekrva isla na terapije,pa je moj suprug morao uzimati slobodne dane da bih je odvozio i dovozio,i nakon samo 9mj izgubila je bitku u 54 godini zivota.Zalosno..Zato pruzite tim ljudima podrsku i pomoc koliko god se moze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare