To je to što me zanima!

Radnica je djevojku (21) zalila vrućim uljem po licu

V. Britanija: Hannah Orpin i prijatelji su naručili sendviče. Radnica ih je počela ismijavati. Hannah je na nju bacila umak, a radnica ju je polila uljem
Vidi originalni članak

Hannah Orpin (21), njezin otac i njezini prijatelji su se u studenom prošle godine vraćali u britanski Dagenham. Zaustavili su se ispred kombija koji je prodavao hamburgere. Naručili su i čekali.  Odjednom ih je radnica Alyssa Willis (21) u kombiju počela ismijavati. Pitali su je kad će hrana biti gotova. Radnica je onda bacila hamburger na Hannah, a ona je uzvratila šalicom s umakom od češnjaka. Nakon toga ju je radnica zalila vrućim uljem. 
- Prvo nisam ništa osjećala jer sam se šokirala, a onda sam počela vrištati od bolova - kaže Hannah. Njezin otac je izašao iz auta i zaustavio radnicu da na njegovu kćer ne baci još jedan lonac s uljem. U blizini su bili radnici koji su čistili pa su Hannah dali vodu iz spremnika tako da se ohladila. Brzo su je odvezli u bolnicu. Liječnici su joj obrijali kosu kako ne bi dobila infekciju. Srećom danas nema ožiljke. Radnica Alyssa Willis je napad priznala i u kolovozu ove godine dobila 12 mjeseci uvjetne kazne.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jontra69 13.09.2010.

    uvjetna kazna za ovo?i vi ste u kurcu kao i mi

  • monkeybone 13.09.2010.

    C,c,c, sve se nema, svjetska ekonomska kriza, a one se gađaju hranom !

  • user_42069 13.09.2010.

    mislim da je ovo fotomontaža.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare