To je to što me zanima!

Radnica pala na stalak, a šipke joj prošle kroz vrat

Zagreb: Zaposlenica Ghetaldusa Željka M. sa stolice je pala na stalak za naočale. Iz njega su virile šipke od 30 cm koje su joj prošle kroz vrat
Vidi originalni članak

To je bila scena kao da ste u nekom najgorem realityju, rekla nam je jučer odvjetnica Vedrana Vedriš koja je među prvima priskočila u pomoć ozlijeđenoj djelatnici Ghetaldusa Željki M. (49). Željka je u srijedu oko 14 sati pala sa stolice na metalni stalak za naočale koji je bio polegnut na podu Ghetaldusa u Ozaljskoj ulici u Zagrebu. Pritom su joj se dvije metalne šipke sa stalka zabile u vrat i oštetile leđnu moždinu.
- Išla sam po poštu i ušla sam provjeriti što je sa Željkom. Vidjela sam je na podu. Kazala mi je samo: 'Pala sam, jako sam loše. Zovite Hitnu!’ - ispričala nam je jučer 80-godišnja susjeda koja živi ulaz do Ghetaldusa. Željka je ležala prikovana na boku. Navodno nije osjećala noge. Susjeda je odmah otišla do obližnjeg Odvjetničkog ureda Vedriš i partneri po pomoć. Dok su odvjetnice trčale oko Željke pokušavajući joj pomoći, njihov tajnik Vedran Tućan Kljaković pozvao je Hitnu. Željka je cijelo vrijeme bila pri svijesti i razgovarala s njima.
Hitna ju je prevezla u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, gdje su je hitno operirali kako bi joj odstranili ostatke šipki. Ima teške ozljede, no liječnici se nadaju kako neće imati posljedica. Odvjetnica Vedriš kaže kako su za sve krivi provalnici koji su ispraznili Ghetaldus dan ranije.
U policiji su potvrdili da su nepoznati lopovi u noći na utorak obili su bravu na vratima Ghetaldusa i iz trgovine odnijeli više od 100 sunčanih i dioptrijskih naočala. Šteta je više od 100.000 kuna. Zbog toga su u srijedu imali inventuru, a dva stalka za naočale bila su položena na pod.





NISU JE SMJELI POMICATI DOK NISU IZREZALI ŠIPKE
Cijela drama trajala je oko sat vremena. Hitna je došla strašno brzo, no nisu je smjeli pomaknuti dok vatrogasci ne prepile šipke, rekao je Vedran Tućan Kljaković (na slici gore), tajnik u Odvjetničkom uredu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sprinterica 30.07.2009.

    ne mogu vjerovati, gospođi želim što brži oporvak

  • Univerzum 30.07.2009.

    Nadam se da će sve biti u redu !!

  • Debela kvočka 30.07.2009.

    Brz oporavak ti želim bez posljedica....sratn i ne ti bog bud upomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare