To je to što me zanima!

Radnici Čistoće bacali su smeće iz različitih kontejnera u isti kamion: Dobili izvanredni otkaz

Čuo sam se s vozačem koji je dobio otkaz i njemu je od šoka pozlilo te se javio liječniku. On je trebao već večeras ići u noćnu smjenu, rekao je Nenad Molc iz Novog sindikata radnika Čistoće
Vidi originalni članak

Trojica radnika zagrebačke Čistoće početkom godine su u naselju Središće u isto vozilo praznili više kontejnera namijenjenih za različite vrste otpada. Večernji list doznaje kako je spomenuti trojac pozvan kako bi im se uručio izvanredni otkaz.

Radnike je razotkrila snimka zbog koje su se građani pitali ima li smisla uopće razdvajati otpad.

- Čuo sam se s vozačem koji je dobio otkaz i njemu je od šoka pozlilo te se javio liječniku. On je trebao već večeras ići u noćnu smjenu - rekao je za Večernji Nenad Molc iz Novog sindikata radnika Čistoće.

NOVA MALIŠANKA FOTO Prekrasne vijesti iz ZG Zoo-a: Stigla beba vodenkonj

Radnici koji su praznili kontejnere pokušali su objasniti situaciju.

- Oni su kadrovskoj službi objasnili kako su prazne kontejnere za ostali otpad koristili ne bi li u njih rukama prikupili plastiku koja je bila pobacana oko spremnika, a zbog koje nisu mogli pristupiti njegovom pražnjenju - pojašnjava sindikalist.

Najveći problem su natrpani kontejneri.

- Kontejneri su pretrpani, pogotovo za plastiku i nama nitko nije objasnio što da radnik u tom slučaju učini. Radnici onda u strahu da ih netko ne prijavi i da ne dobiju otkaz jer nisu počistili vlastitim rukama taj otpad podižu s tla i ubacuju u kamion - kazao je Molc.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • franci2 21.01.2023.

    pa i u Ri tako, u jedan kamion bacaju iz svih kont. Vidio ali nisam snimao zbog dečki jer sigurno su dobili takav naputak

  • AliceInBorderland 21.01.2023.

    cvojeku pozlilo jer je dobio otkaz u cistoci, pa zar se ne hvalite kako posla ima u Zagrebu koliko hoces?

  • Milokliz 21.01.2023.

    Na čijoj ste vi strani glupsoni pa nas dresiraju da odvajamo smeće a oni onda sve pomiješaju. Da bar dobiju otkaz ali neće jer to je fora za nas da nas umire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare