To je to što me zanima!

Radnici Dalmacijavina dobit će uskoro dvije zaostale plaće

Predstavnici 440 radnika Dalmacijavina su se dogovorili da se radnicima isplate dvije od tri zaostale plaće. Prvu će plaću, onu za srpanj, radnici dobiti u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Predstavnici 440 radnika Dalmacijavina su se u četvrtak na sastanku u Agenciji za upravljanje državnom imovinom uspjeli dogovoriti da se radnicima isplate dvije od tri zaostale plaće. HRT javlja kako će im prvu plaću isplatiti u ponedjeljak, a novac za to će osigurati država. 

Luka Bucat iz Nezavisnog sindikata Dalmacijavina istaknuo je kako su zadovoljni jer se još razmatraju razne ponude. Očekuju kako će se pronaći rješenje za Dalmacijavino. Proces privatizacije Dalmacijavina mogao bi potrajati još nekoliko mjeseci, a još se razmatraju dvije pristigle ponude za preuzimanje.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PapaŠtrumpf 04.11.2011.

    Bravo ! To treba biti udarna vijest kad radnik primi plaću, inače to nije normalno ?! J..... te državo

  • JerkoKC 03.11.2011.

    Saa će njima krenuti.Bliže se izbori.Ovi imaju 28 milijuna,a za druge neznam ali su i oni sigurno tu negdje.Sada se bude jelo i pilo.Ja mislim da Pastirković bu pučil.

  • fijuman 03.11.2011.

    Neka se novac iz svih poduzeća koji se nalaze u takvim situacijama namakne od menadžmenta i rukovodećih ljudi koji su tvrtku izhebali i opljačkali do nule, a ako nemaju love onda sjesti na imovinu i prodati koliko god treba do krajnjog namirenja duga do zadnje lipe, normalno sa svim mogućim zateznim kamata.Isto treba zatražiti odgovornost i onih koji su takvu pljačku dopustili:predstavnici vlade,nadzorni odbor, državno odvjetništvo, porezna inspekcija i ini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare