To je to što me zanima!

Radnici HŽ-a popravljaju vlak koji se popodne zabio u beton

U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Čuo se udar. Vagoni su se zabili jedan u drugi i onda su tako bili dok se nisu pomakli unazad, kazala je ranije danas čitateljica 24sata
Vidi originalni članak

Radnici su počeli popravljati vlak koji se u petak popodne zaletio u betonski blok na zagrebačkom Glavnom kolodvoru nakon što su mu najvjerojatnije otkazale kočnice. 

U nesreći nije bilo ozlijeđenih. 

- Čuo se udar. Vagoni su se zabili jedan u drugi i onda su tako bili dok se nisu pomakli unazad - kaže čitateljica. Dodaje kako je vlak bio prazan pa nitko nije nastradao. Strojovođa je, kaže, isto dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas u 16.05 sati prilikom postavljanja elektromotorne garniture na 4 peron Zagreb Glavnog kolodvora vlak je udario u grudobran. S obzirom da se prazna garnitura za vlak tek postavljala na kolosijek u njoj nije bilo putnika. Očevid je u tijeku - odgovorili su nam iz HŽ Putničkog prijevoza.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • centarfor5 29.04.2017.

    Vjerujem da je pisac teksta isti kao jučer pa opet piše nešto o čemu ne zna ništa. Lokomotiva se podiže radi stavljanja na kolosijek i nema šanse da se išta na njoj popravlja. Sve spojnice na vlakovima nakon ovog udara treba zamijeniti i popraviti mjesta učvršćenja. To se može napraviti samo u radionici a neće biti ni jeftino.

  • ajetodoo 29.04.2017.

    Kaj ta baba baulja po kolodvoru i snima vlakove i radnike?! Kad ju pregazi cug onda će biti kriv kapetan broda(kapetan na belu lađu)

  • ajetodoo 29.04.2017.

    Problem je jer vlakove previše često servisiraju pa su kočnice bile previše podmazane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare