To je to što me zanima!

Radnici Imunološkog štrajkat će sve dok ne dobiju plaće

Sve su to posljedice nesnalaženja ili namjernog zapostavljanja i zakulisnih igara vlasnika, koji nije prepoznao važnost Zavoda, kaže predsjednik Sindikata EKN
Vidi originalni članak

Više od 200 zaposlenika Imunološkog zavoda će nastaviti s jučer započetim štrajkom sve dok im se ne isplate plaće za kolovoz i rujan. 

- Sve su to posljedice nesnalaženja ili namjernog zapostavljanja i zakulisnih igara vlasnika, koji do danas nije prepoznao važnost Imunološkog zavoda, stoji u priopćenju predsjednika Sindikata EKN Krešimira Dorića.

Ministar zdravlja Siniša Varga kazao je da je poslovanje Zavoda u nadležnosti Ministarstva gospodarstva, a Ministarstvo zdravlja pomaže u nastojanju da se proizvodnja zadrži u Hrvatskoj i osigura zaposlenost domaćih stručnjaka, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dac11 21.10.2014.

    Opet neko "zlatnu koku" zeli uzeti za sebe. Nije moguce da Imunoloski zavod nema buducnost. Opet ce neki tajkuncic preko leda zaposlenika zaradivati masnu lovu

  • KAO 21.10.2014.

    Nabavi te virus ebole pa ga ponudite ministru u zamjenu za place. Pobjeda zagarantovana

  • fast949 21.10.2014.

    Ovo je Hrvatska sramota Ministre dali uvoznički lobi ima u tome svemu svoje prste . Strane lijekove i cijepiva testirate na Hrvatskome narodu dali smo postali miševi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare