To je to što me zanima!

Radnici kazneno prijavili bivšu ravnateljicu toplica u Daruvaru

U svojem priopćenju radnici navode i da iza njih ne stoji nijedna politička opcija te da nitko ne bi trebao ovakvu situaciju koristiti za politička prepucavanja
Vidi originalni članak

Radnici Daruvarskih toplica kolektivno su u petak podnijeli kaznenu prijavu protiv nedavno smijenjene ravnateljice Mire Zakore, zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti od zaraze koronavirusom djelatnika te zdravstvene ustanove. 

Ugostiteljski objekt u sklopu Daruvarskih toplica radio je, naime, i nakon što je Stožer Civilne zaštite obustavio rad ugostiteljskih objekata zbog opasnosti od širenja koronavirusa, zbog čega je ravnateljica Zakora smijenjena. U ime osnivača smjenu je od Upravnog vijeća toplica zatražio bjelovarsko-bilogorski  župan Damir Bajs.  Potom joj je ponuđeno radno mjesto višeg stručnog suradnika za financije.

KORONA PARTY U DARUVARU Smijenili ravnateljicu toplica - ljudi se okupljali u kafiću

U svojem priopćenju radnici navode i da iza njih ne stoji nijedna politička opcija te da nitko ne bi trebao ovakvu situaciju koristiti za politička prepucavanja.

Hrvatskoj javnosti poručuju da su uspjesi Daruvarskih toplica isključivo plod predanog i odgovornog rada djelatnika te zdravstvene ustanove.

NEVIĐENA BAHATOST KRAJ GLINE HDZ-ov župan, sin i ekipa imali korona party, tjerala ih policija

Bili bismo najsretniji kada bi sve političke opcije bilo kojeg spektra, prestale štetiti razvoju Daruvarskih toplica postavljanjem nesposobnih, a politički podobnih ravnatelja – zaključuju u priopćenju radnici Daruvarskih toplica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Katicivan2_1 28.03.2020.

    Kako kad radnik dobije otkaz nista mu se ne nudi. Ovoj gospodji odmah izmisle novo radno mjesto i to dobro placeno.

  • Pero2020 27.03.2020.

    Jučer sam pročitao da se smijenjena ravnateljica zove Stojanka, dok sada čitam drugo ime i prezime. Tko je tu lud? Drugarica je dobro profitirala, jer je za kršenje propisa, nagrađena boljim radnim mjestom!

  • 27.03.2020.

    Klasično političko kadriranje uhljeba... Uhljebi samo kruže sustavom, poput virusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare