To je to što me zanima!

Radnici ljevaonice izvlačili preživjele ljude iz aviona

Avion tvrtke Conviasa srušio se 10 kilometara od grada Puerto Ordaz, a u njemu je bilo 47 putnika i četvero članova posade. Pad je preživjelo 36 ljudi
Vidi originalni članak

Zrakoplov u kojem je bilo 47 putnika i četvero članova posade srušio se u ponedjeljak na istoku Venezuele. Radnici obližnje ljevaonice željeza Sidor iz krhotina aviona izvukli su preživjele. Lokalne su vlasti izvijestile kako je pad preživjelo 36 ljudi. Jedan od radnika ljevaonice, Frank Oliveros (44) rekao je kako je vidio veliki oblak dima nakon čega su stigli vatrogasci.
- Ne sjećam se imena ni lica. Jedini naš interes je bio da izvučemo ljude  - rekao je Oliveros. Avion u vlasništvu kompanije Conviasa srušio se oko 10 kilometara od grada Puerto Ordaz. Guverner pokrajine Bolivar, Rangel Gomez, istaknuo je kako je pravo čudo što je toliki broj ljudi preživio pad aviona, piše AP. Ne zna se zašto se avion srušio svega 10 kilometara od zračne luke Manuel Carlos iz koje je poletio. Venezuelanski predsjednik, Hugo Chavez, istaknuo je kako cijela država tuguje zbog tragedije. Pohvalio je radnike ljevaonice Sidor i spasitelje koji su pomogli preživjelima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vedranius 14.09.2010.

    Super vijest je da ima preživjelih, a očito je pilot pokušao prisilno sletjeti na prvu čistinu, da ublaži pad kad je shvatio da je gotovo. Da sam ja ovo preživio nikad više ne bih u avion!!

  • TITTO 14.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare