To je to što me zanima!

Radnici na gradilištu pronašli ljudske kosti u Staroj Gradiški

Radnici su kosti pronašli 19. rujna. Obavljenim očevidom utvrđeno da se radi o kostima ljudskog porijekla i da se radi o kostima više osoba. Istraga i dalje traje
Vidi originalni članak

Radnici na gradilištu objekta Postaje granične policije Stara Gradiška u Staroj Gradiški u Ulici kralja Tomislava 19. rujna oko 9 sati pronašli su ljudske kosti. Djelatnici građevinskog poduzeća kosti su iskopali radnim strojem, objavila je PU brodsko-posavka. 

Županijsko državno odvjetništvo, policija i patolog županijske bolnice proveli su očevid u četvrtak 24. rujna i utvrđeno je kako se radi o ljudskim kostima. 

U PU brodsko-posavskoj ne raspolažu sa detaljima u vezi sa tim događajem, tek navode kako je obavljenim očevidom utvrđeno da se radi o kostima ljudskog porijekla i da se radi o kostima više osoba. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva mjesto pronalaska kostiju osigurava policija, a nastavljaju se daljnje očevidne i istražne radnje radi utvrđivanja detalja, okolnosti i činjenica otkuda ondje ljudske kosti i eventualno identiteti tih osoba.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • samobekrija 28.09.2015.

    A ne razmišljate da su to posmrtni ostaci iz domovinskog rata,ipak je tamo bio logor za naše branitelje.

  • zoki_oro 25.09.2015.

    ili ustaške žrtve iz drugog svetskog ili ove novoustaške iz poslednjeg

  • Kibl 25.09.2015.

    tu je ruknula bomba u 2WAR

Komentiraj...
Vidi sve komentare