To je to što me zanima!

Radnici na Maloj Kapeli u kutijama našli ljudske kosti

Ljudske kosti su našli radnici koji održavaju ceste na vrhu prijevoja Mala Kapela. Bile su u limenim kutijama. Odvezli su ih na sudsku medicinu
Vidi originalni članak

Radnici Lika cesta u srijedu su na vrhu prijevoja Mala Kapela za vrijeme pauze našli ljudske kosti koje su bile u četiri limene kutije.
- Kako su sanduci bili limeni i zavareni, uzeo sam sjekiru i razbio dio lima kako bih provjerio što je u njima. Ostao sam šokiran i iznenađen. U sanduku su bile kosti. Pogledao sam pažljivije i vidio ljudsku lubanju. Strašno je smrdjelo pa sam se odmah udaljio - rekao je radnik Anton Mesić (33). Mesić kaže da su limeni sanduci bili obloženi daskama koje su se ove zime zbog snijega raspale.
- U prvi tren nismo znali što učiniti, no kako je nedvojbeno bila riječ o ljudskim kostima izvijestili smo nadležne, nakon čega su došli policija i istražni sudac - kaže Mesić. Radnici kažu da su sanduci najvjerojatnije bačeni na to mjesto ove zime, no zbog velikoga snijega nitko ih nije mogao do sada primijetiti.
- Moram vam reći i to da su na limenim sanducima bile neke pločice, no zbog istrošenosti nismo mogli ništa pročitati - kaže Mesić. Nakon očevida, po nalogu istražnog sudca Županijskog suda u Gospiću limene sanduke su prevezli na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DUPINA 06.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pipi-duga-čarapa 06.05.2010.

    @victory,pa to je strašno,kak je uopće takvo što moguće? a tko zna čije su ovo kosti....u svakom slučaju,strašno

  • sekav 06.05.2010.

    Da su barem Sanadera našli, kamo sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare