To je to što me zanima!

Radnici ostavili bager u koritu, potpuno ga je preplavila voda

Nakon što su završili s radom radnici su bager ostavili u reguliranom dijelu korita rijeke. Pretpostavlja se da nisu računali da će pasti tolika količina oborina
Vidi originalni članak

Grmljavinsko nevrijeme koje je u srijedu oko 18 sati poharalo područje Požeštine iznenadilo je i građevinske radnike koji obnavljaju dotrajalu branu kod hidroelektrane u Pleternici. 

Nakon što su završili s radom radnici su bager ostavili u reguliranom dijelu korita rijeke. Pretpostavlja se da nisu računali da će pasti tolika količina oborina, no prevali su se. 

Kiša je padala u tolikoj mjeri da je gotovo u potpunosti prekrila bager. Kontaktirali smo i gradsku upravu Pleternice gdje su nam rekli kako nemaju saznanja da je ikakav radni stroj ostao u koritu. Samo su kratko potvrdili da su radovi na obnovi brane počeli prije nekih mjesec-dva te da bi trebali biti gotovi do kraja godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • piramida 14.07.2016.

    Ovo je slika cjele drzave od samoga vrha pa sve do ovi radnika koji su bager ostavili u rjeci , nitko nizasto ne odgovara niti snosi posljedice ne odgovornosti.

  • AUSSIE 14.07.2016.

    "Teškom mukom stečen bager."

  • vihor 2016 14.07.2016.

    mislim da ce,neki na biro priroda ne bira,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare