To je to što me zanima!

Radnici Salonita poklonili su Kosor broš morskog konjića

Jadranka Kosor je doputovala u Split na svečani ručak s radnicima Salonita. Izbacivanje Rošina iz HDZ-a nije htjela komentirati jer je to odluka stranačkih tijela
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor u četvrtak je doputovala u Split na svečani ručak s radnicima Salonita i sindikalnim čelnicima Jozom Marićem i Ozrenom Maršićem. Uz zahvale za početak isplaćivanja odšteta radnicima oboljelima od azbestoze uručili su joj broš morskog konjića i buket cvijeća. 

Sindikalist Maršić bio je zadovoljan što se kvalitetno obavljen posao privodi kraju. Radnici su nedavno dobili polovicu odštetnog iznosa od 110 tisuća kuna, a još toliko će iduće godine dobiti u dvije rate. 

- Osjećam se odlično, zahvaljujem radnicima i sindikatima na ovom ručku - rekla je bivša premijerka. Napomenula je da će kao saborska zastupnica ustrajati na socijalnom partnerstvu i provođenju svih zakona vezanih uz Salonit. 

- Ne želim komentirati odluke stranačkih tijela, ovo nije stranački skup - odgovorila je na upit o izbacivanju Rošina iz HDZ-a. 

- Ovo je mala svečanost zahvale što napokon dobivamo odštete, no tužni smo zbog dvoje kolega koji su umrli ovog mjeseca - kazao je radnik Emil Mikelić. Bivši radnički povjerenik Marko Mikačić zadovoljan je razvojem situacije, a cilj mu je izboriti se za odštetu familijama sedam radnika koji su umrli prije donošenja Zakona.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Camil_1 29.12.2011.

    E da nije joze marća, živka nenadića luke podruga, keruma... tribalo bi ih izmislit.

  • JunFan 29.12.2011.

    Nadam se da je broš od azbesta?

  • PMF 087 29.12.2011.

    Bros malo veci u obliku dilda koji je docekala s osmjehom na licu i vidno ganuta.. Jaooo Splite i Zagrebe.. Gdje vam je pamet. Bandica i Keruma ste izabrali a to vam je odkaz da ovakve gluposti nikad nece nestati. Ako ne postoje pametniji ljudi u Splitu i Zagrebu molite Boga za zemljotres.

Komentiraj...
Vidi sve komentare