To je to što me zanima!

Radnici tvrtke RIZ-Odašiljači: Ne želimo biti kao Kamensko

Oko 200 radnika tvrtke okupilo se oko 13.30 sati pred zgradom Ministarstva rada gdje zahtijevaju sastanak s potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem
Vidi originalni članak

 Oko 200 radnika RIZ-Odašiljača okupilo se oko 13.30 sati pred zgradom Ministarstva rada gdje zahtijevaju sastanak s potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem. Kako su rekli, ne žele postati slučaj Kamensko i uvjereni su da se netko želi dokopati luksuznog zemljišta kraj Maksimira na kojem je smještena tvornica. Radnici žele i da im se dopusti radničko dioničarstvo.

Predstavnica sindikata metalaca, Marina Glokević objasnila je jako loše što se žele smijeniti dva od tri člana uprave koji su spasili tvrtku od stečaja prije nekoliko mjeseci. Pohvalila se da su RIZ-Odašiljači gotovo pa stopostotno izvozna tvrtka koja posluje uspješno i sve ugovore ispunjava u roku, te dodala da su njihovi odašiljači  na preko 1000 lokacija u 70 zemalja svijeta. 

Prosvjednicima se obratio i Vedran Dragičević. predsjednik Sindikata metalaca. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Capafiori 16.06.2012.

    RIZ-ovci, nedajte se i ne nasjedajte na lažna obećanja! Jedini ste u branši koji ste opstali svojim znanjem, zalaganjem, visokom tehnologijom i sigurnim tržištem, što vam je dovoljna garancija da možete još više i bolje. Upetlja li se politika u RIZ - završiti ćete kao i Kamensko.

  • crna55bitch 16.06.2012.

    Determinator hrvatskog gospodarstva Gazimir bacio je oko na zemljište RIZ-a,vrijedno desetke milijuna kuna.Znači,RIZ-ovci,naj..... ste.Moja sućut.Bili ste divni susedi tolike godine.

  • bruno0604 16.06.2012.

    ma svi su kamensko

Komentiraj...
Vidi sve komentare