To je to što me zanima!

Radnik je službenim autom razbio 3 groba na Mirogoju

Radnik je u nedjleju obilazio zagrebačko groblje u službenom Fiatu Pandi. Oko 12 sati kotačem je zahvatio rubnik, pa je izgubio kontrolu nad autom
Vidi originalni članak

Ne znam kako je to uspio. Došla sam na grob, a pokraj je bio auto Zagrebačkog holdinga koji je razbio nadgrobnu ploču. Automobil je bio prazan. Iz tog susjednoga groba virile su urne. Nije bilo lijepo to vidjeti, naročito jer je narušen mir pokojnika. Tužno je to, rekla nam je čitateljica koja je u nedjelju snimila fotografiju na najpoznatijem zagrebačkom groblju. Oštećeni grob nalazi se nedaleko od groba pokojnog košarkaša Dražena Petrovića.
- Ili je netko divljao grobljem ili je vozaču automobila pozlilo pa se zabio u grob - rekla je čitateljica koja je pozvala zagrebačku policiju. Policija je zaprimila dojavu i poslali su kolege na očevid.
- Utvrdili su da je djelanik (30), čuvar na Mirogoju, vozio službenu Pandu u obilasku groblja. Oko 12 sati kotačem je zahvatio rubnik i udario u tri spomenika na Polju 114. Šteta na spomenicima i autu je nekoliko desetaka tisuća kuna. Radnik je alkotestiran. Nije pio - rekli su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • predsjednik03 20.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • predsjednik03 20.06.2010.

    legendaaaaaa !!

  • predsjednik03 20.06.2010.

    hu hu hu hu hu hu hu hu h u

Komentiraj...
Vidi sve komentare