To je to što me zanima!

Radnik pao sa skele u Rovinju: Hitna ga je odvezla u bolnicu

Težina ozlijede radnika koji je pao sa skele u ponedjeljak u 13:40 još nije poznata no odvezen je u bolnicu. Policija je o svemu obavijestila i Građevinsku inspekciju
Vidi originalni članak

Jedan radnik pao je sa skele u Rovinju u Ulici Andrea Amorosa na gradilištu. Policija je dobila dojavu o nesreći u ponedjeljak u 13.40 i izašla na teren. 

Radnik je ozlijeđen, no težina ozljeda još nije poznata. Na fotografiji koju je objavila Facebook stranica "Policijske patrole - Istra" vidi se kako su radnici, uz pomoć djelatnika Hitne pomoći, stavili na nosila. Prevezen je u bolnicu. 

Policija je o svemu obavijestila i Građevinsku inspekciju. Detalji nesreće bit će poznati nakon policijskog očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Baketin 17.06.2019.

    Šefu gradilišta trebaju jaja poleći u kvasinu, pa jedno misec dana da odležu, ovo nije gradilište na slici nego katastrofa. Pa tu ne postoji nikakva skela, ona bi trebala biti zaštitne prirode, ne povod za ovakve nesreće. Svi ovi zidovi su trebali biti pod pravom zaštitnom skelom. Gdje je ovdje skela, šef gradilišta je stavio lovu u džep Šef gradilišta je krivac, nitko drugi. TUKAC koji je Diplomu kupio u Sarajevu ili Mostaru. Bijednik. U Hrvatskoj treba jedno 95 % gradilišta odmah zatvoriti, ne ispunjavaju nikakvu sigurnost na radu kakvu Evropska Unija propagira. SRAMOTA!!!

  • 17.06.2019.

    Gdje vi tu vidite skelu, ljudi rade bez nje.

  • Liverpool_YNWA 17.06.2019.

    ovo nema veze sa skelom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare