To je to što me zanima!

Radnik se teško ozlijedio u eksploziji HEP-ove toplane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U toplani HEP-a u Zagrebu eksplodirao je dio postrojenja. Radnik H.G. (37) teško je ozlijeđen. Ima opekline po tijelu te su ga prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

U eksploziji u krugu pogona toplane HEP-a u Zagorskoj ulici u Zagrebu teško se ozlijedio radnik H.G. (37), potvrdili su u zagrebačkoj policiji. Eksplodirao je dio postrojenja. Dežurnog električara, koji ima opekline po tijelu, su prevezli u Traumatološku bolnicu. Glasnogovornik HEP-a Radomir Milišić kaže kako je kvar na postrojenju izazvao kratkotrajni prekid u isporuci električne energije na Trešnjevci. Također, zapadni dio grada je ostao i bez tople vode. Djelatnici HEP-a su na terenu te pokušavaju normalizirali isporuku tople vode.

'DIREKTOR BELJO NAS NIJE OBAVIJESTIO O NESREĆI'
Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba je prozvao direktora toplane HEP-a Mladena Belju. Kažu kako o nesreći nije obavijestio službe u Gradu. Kažu da ih ni prije dvije godine nije obavijestio kada je procurio magistralni vod i cijeli je zapadni dio Zagreba bio bez vode i struje. Naglašavaju da je takvo ponašanje nedopustivo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stari mudrac 08.09.2010.

    na svu sreću da je nuklearka u sloveniji. naši bi ju razorili. a ne bi nikom rekli. sad se lakome za skladištenje bačvi otpada, trpali bi ih u jaruge, a peneze v žep.

  • TESSA_1 08.09.2010.

    bilo je samo pitanje vremena kad če se takvo nešto dogoditi, u HEP se nije ulagalo još od doba Jugoslavije, a oni novci koji su mogli takve nesreče spriječiti ZNA SE di su završili !! nadam se da če se radnik oporaviti!!

  • Medici 08.09.2010.

    Uvijek neka zahebancija sa tim HEPom uoči zime. Čim stigne hladnije vrijeme, HEP je u panici...Pa što rade cijelo ljeto?!?!? Da li se itko brine o tim postrojenjima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare