To je to što me zanima!

Radnika zarobila pokretna traka, a kolega ga spasio

Radnik je u petak ujutro radio u industrijskoj luci Gaženica u Zadru. Povukla ga je pokretna traka. U bolnici je na kirurgiji. Stradala mu je ruka
Vidi originalni članak

Radnik Jere Galešić (60) je u petak ujutro radio u industrijskoj luci Gaženica u Zadru. Odjednom ga je povukla pokretna traka i ozlijedila mu ruku. Muškarca je Hitna odvela u Opću bolnicu Zadar. Trenutačno je na odjelu za kirurgiju.
- Desetak minuta visio sam pola metra iznad zemlje s rukom zarobljenom do ramena u traci. Jaukao sam od nepodnošljive boli, mislio sam da je gotovo sa mnom! Nikad u životu nije me ništa toliko boljelo, i još uvijek boli kao da su mi tri tone na ruci - rekao je Jere. Kolega Slavko Perić skočio je odmah i ugasio pogon. Trčao je uokolo i tražio kakav nož da prereže transportnu traku i tek tada traka je popustila.
- Spasio mi je život, hvala mu. Nas dvojica isprobavali smo traku u Sojari jer u subotu stiže pšenica u silos. Gornja velika traka me povukla pod valjak jer sam je slučajno taknuo rukom dok sam čistio manju, donju. Traku zapravo nismo ni trebali čistiti, moglo se iskrcavati i onako, ali eto, htjeli smo da protok bude savršen - ispričao je Galešić (60), dodavši da ne zna što će mu na koncu biti s rukom. Jere u u Sojari u zadarskoj industrijskoj zoni Gaženica radi 29 godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miki-zg 31.10.2009.

    Bravo Slavko, budi ponosan, spasio si jedan život!

  • rođina skvo 30.10.2009.

    Želim ti što brži oporavak...........

  • miguli 30.10.2009.

    Starac dužan si čoveku još 60 let živeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare