To je to što me zanima!

Radovana Buvača Bebu u Pashi upucali u nožni prst

Zagreb: Radovan Buvač Beba (36) potražio je noćas liječničku pomoć. Oko 3 sata došao je u bolnicu Rebro jer je netko pucao u njega...
Vidi originalni članak

Radovan Buvač Beba (36), kojeg se u medijima povezivalo s osobama iz zagrebačkoga krim-miljea, potražio je noćas liječničku pomoć. Oko 3 sata ujutro došao je u zagrebačku bolnicu Rebro jer je netko pucao u njega. Metak ga je pogodio u nožni palac. Za sada nije poznato je li policiji rekao tko je i zašto pucao u njega. Neslužbeno doznajemo kako je Beba bio u narodnjačkom klubu Pasha kod Cibone kad je propucan. Beba je inače poznat policiji po nizu kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 20.11.2007.

    Koji misle maknut to leglo četnika,prljavštine iz centra nije Pashi mjesto u centru grada za tog treba glasati !

  • suedehead 16.11.2007.

    Slažem se.Do prije par godina su cajke bile izvan gradova,danas ponosno stoje i kraj starih gradskih jezgri.To je zato što se cajkaši više ne skrivaju,nije ih više sram reći što slušaju,počevši od poznatih Hrvata nadalje.Ja ih ne osuđujem,ali želim raznovrsne,a ne pomodarske klubove da mogu birat gdje ću van.A što se tiče propucavanja,nažalost,kao što heroin vežu uz rock,tabletice uz techno,tako i cajkašima pripisuju sirovost,pištolje,mafiju,sponzoruše.A oni nam vrlo često dokazuju taj kliše.

  • gmolak 16.11.2007.

    Tu pašu ste preselili kod cibone u sam centar grada.šta je niste ostavili tamo di je i bila.Živim kod cibone i ne trebaju mi ta smeća i ta sranja,pucanje itd.Eto, ideš od nekud doma,npr.iz izlaska u 3ujutro i neko te u prolazu propuca zbog svojih obračuna ili divljanja. Super,a vi metar od kuće.Maknut ta sva sranja narodnjačke klubove što dalje iz centra pa se onda mogu poubijat i radit sve šta se tamo radi ali što dalje od grada. A ne uznemiravat normalne ljude usred noći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare