To je to što me zanima!

Radovi i dalje u tijeku: Tramvaj na liniji broj 13 ne prometuje

Dionica od križanja Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića do Zapruđa je bez tramvajskoga prometa, a uvedena je izvanredna autobusna linija 609
Vidi originalni članak

Zamjena tramvajskih tračnica i pripadajućih sklopova na raskrižju Držićeve i Ulice grada Vukovara rano jutros, u petak, 26. srpnja ušla je, sukladno planu radova, u treću fazu. Zbog toga tramvajske linije 2, 5, 6 i 7 voze izmijenjenim trasama, linija 3 prometuje redovno, a linija 13 ne prometuje.

Dvojka s Črnomerca vozi redovnom trasom do Savske, nastavlja Ulicom grada Vukovara do Savišća.

Petica iz Prečkog vozi Savskom do Trga bana Jelačića, preko Glavnog kolodvora, Branimirove i Draškovićeve te od Trga žrtava fašizma, preko Kvaternikovog trga do zaokretnice Maksimir.

Trasa linije 6 iz Črnomerca mijenja se nakon Branimirove tržnice, gdje tramvaji skreću lijevo prema Šubićevoj i voze do Kvaternikovog trga.

Tramvaji linije 7 od Dubrave voze uobičajeno do Šubićeve, nakon koje voze Branimirovom do Glavnog kolodvora, a zatim Vodnikovom, Savskom cestom i Avenijom Dubrovnik do Zapruđa.

S obzirom na to da je dionica od križanja Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića do Zapruđa bez tramvajskoga prometa, uvedena je izvanredna autobusna linija 609 koja povezuje spomenutu relaciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MalawaC 26.07.2013.

    Dobro da se radi kad je grad poluprazan ali da se radi puzevim korakom, radi se! Vani to rade preko noci i svima dobro! Radnicima manje vruce, nema guzve i sve pet.

  • alfista 26.07.2013.

    kod nas se radovi traju dosta dugu kao opravdanje da je to kvalitetan posao a za par mjeseci racku d posla. Vjerujem da bi to neka kineska tvrtka napravila doslovce u 2 dana za puno manje para a puno kvalitetnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare