To je to što me zanima!

Rađenović: Prijateljski sam porazgovarao s Ljubičićem

Teško je vratiti se nakon tako dugog odmora, našalio se bivši direktor Zagrebačkih cesta. Kaže da na glavi ima ožiljak kao uspomenu na napad
Vidi originalni članak

Teško je vratiti se nakon tako dugog odmora, našalio se Igor Rađenović, bivši direktor Zagrebačkih cesta. Iako je izvršni potpredsjednik Holdinga, još čeka svoj radni stol. Zanimljivo da se vratio na posao čim je Ljubičić smijenjen.
- U srijedu sam prijateljski popričao sa Slobodanom Ljubičićem. Možda se i vratim na direktorsko mjesto u Zagrebačkim cestama ako pravna država napravi svoj posao - zaključio je Rađenović. Kaže da na glavi ima ožiljak kao uspomenu na napad prije tri mjeseca. Rađenovića su u svibnju napadači dočekali pred stanom. Jedan ga je pošpricao suzavcem, a drugi napao palicom. Nakon toga su pobjegli, a Rađenović je lakše ozlijeđen.
Slobodana Ljubičića istražuje USKOK kojem je sumnjivo kako je mogao kupiti nekretnine vrijedne 18 milijuna kuna bez kredita, sa zaradom od 902.000 kuna u proteklih deset godina, piše business.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bu_peppa 21.08.2008.

    A on je tebe prijateljski dao isprebijati.

  • user_28254 20.08.2008.

    svi su oni isti,rađenović se pravi nevinašce,a ne stoji mu baš ta uloga

  • zlundralo 20.08.2008.

    kak je mogao kupiti tolike nekretnine.....računica nemože biti jasnija....NIKAKO.....tj.jedino mutnim poslovima....al to kod nas tak funkcionira i moš ga j....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare