To je to što me zanima!

Rađenovića pretukli jer je otkrio neke malverzacije?

Direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića su dvojica nemaskiranih muškarca dočekala pred njegovom kućom i tukli ga bejzbolskim palicama
Vidi originalni članak

Kad je Rađenović lani došao u Zagrebačke ceste i primijetio navodne malverzacije, pitao me što da radi. Rekao sam mu: 'Idi do kraja!’, komentirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić napad na direktora Zagrebačkih cesta i potpredsjednika Holdinga Igora Rađenovića. Rađenovića su dvojica muškaraca brutalno pretukla bejzbolskim palicama ispred njegove zgrade u zagrebačkom naselju Travno. Zadržali su ga u bolnici Rebro sa šest šavova na glavi. Nagađa se kako je motiv napada na njega Uskokova istraga o pranju novca u spomenutoj podružnici Holdinga. Navodno je tijekom istrage Rađenović bio prilično kooperativan te im je prilagao sve tražene dokumente. Detalje istrage policija Uskok, no nisu željeli otkrivati.
- Udarac na Igora udarac je i na mene i na sve članove Uprave Holdinga - rekao je direktor Holdinga Slobodan Ljubičić. Kaže kako ne zna je li Rađenoviću netko prijetio, no i da su prijetnje uobičajene u tom poslu. U policiji kažu kako im se Rađenović javio u veljači zbog prijetećeg pisma. Proveli su istragu i dokumentaciju proslijedili Odvjetništvu. Izvor blizak Rađenoviću tvrdi kako iza prijetnji stoji tehnički direktor Zagrebačkih cesta Stipo Ćorić, s kojim se Rađenović sukobio kad je postao direktor i koji je otad na bolovanju. Ćorić, koji tamo radi 39 godina, kaže da ga žele diskreditirati jer se nije slagao s njegovim vođenjem tvrtke.

POPRSKALI GA SUZAVCEM I PRETUKLI
Igor je u bolnici i dobro je. Koliko znamo, nikome se nije zamjerio i nije imao neprijatelja, rekli su šokirani punac i punica Igora Rađenovića. U njegovu stanu u Travnom čuvali su njegovo dvoje maloljetne djece. Rađenovića su dvojica nemaskiranih razbojnika napala čim je izašao iz zgrade i krenuo prema autu. Poprskali su ga suzavcem, a potom ga počeli udarati po glavi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rossifumi 17.05.2008.

    Treba policiju i USKOK poslati u Hrvatske autoceste i na Fakultet prometnih znanosti pa da vide šta se tamo sve radi. Niste ni svjesni koje se tamo radnje sve izvode. Diplome se kupuju kao na tržnici a zapošljavanje na autocestama je jedan od najvećih kriminala u državi o kojima svi šute. Zamolio bih novinare 24 sata da počnu istraživati dvije navedene ustanove. PLEASE

  • mili28 17.05.2008.

    dobro je proso.mora da je ovo bila samo opomena

  • bumbix 16.05.2008.

    ..\"idi do kraja\", a jel pao i Judin polubac????E, mafijo, mafijo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare