To je to što me zanima!

Raj za pse: Luksuzni hotel s pet zvjezdica ima sve što žele

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U gradu Cape Town (JAR) otvoren je luksuzni hotel s pet zvjezdica, a namijenjen je isključivo-psima. Psi imaju sobe, prostor za odmor i igru, pseći bar i masažerku
Vidi originalni članak

Atfrits Dog Hotel ima i "platinum" i "deluxe" apartmane, ali i "domski" smještaj za pse. Osim samog smještaja i brige, hotel ima i svoj salon za pse te veterinara.

POGLEDAJTE VIDEO: Kraljevski tretman za pse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Psi tako mogu odmoriti u "lounge" sobi, po nazivu Jurassic Bark, a spavati mogu u sobi Dogald Trump. Vlasnici luksuz za svoje četveronošce plaćaju nešto više od 300 kuna dnevno. Vlasnica Yanic Klue kaže kako je hotel već popunjen, a da su gosti vrlo zadovoljni.

Ukoliko su vlasnici i dalje zabrinuti, svog ljubimca mogu provjeriti preuzimanjem aplikacije koja je povezana s kamerama u hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Uni 28.12.2015.

    Lijepo je to sve, ali nigdje prave livade, trave, trcanja itd. Mislim da bi psima bilo lakse zaboraviti na svoje vlasnike u drustvu puno drugih pasa, trcanjem, igranjem itd. A ne ovako upaliti im tv.

  • Šmeker 27.12.2015.

    Važno je da su gosti zadovoljni he,he,he.

  • Linz 27.12.2015.

    A našem Medi sud zabranio lajanje od 20 do 8 sati, uz prijetnju novčanom kaznom za svaki 'vuf'.....................e to je nepravda !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare