To je to što me zanima!

Rajko Ostojić: Ukupan dug u zdravstvu veći je od 5 mlrd. kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar zdravlja Rajko Ostojić kaže da će 22 milijarde kuna, koliko se nada da će u proračunu dobiti za zdravstvo, biti dovoljno za funkcioniranje sustava
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić posjetio je Kliniku za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC-a "Sestre milosrdnice" gdje je uručio 30 pužnica, od kojih je 20 za djecu, a 10 za odrasle. 

Tom je prigodom ministar Ostojić istaknuo da prvi rezultati istraživanja njegovih ekonomskih stručnjaka govore da je ukupan dug u zdravstvu veći od pet milijardi kuna, no kako i dalje stoji iza svoje tvrdnje da će 22 milijarde, koliko se nada da će u proračunu dobiti za zdravstvo, biti dovoljno za funkcioniranje sustava. Ponovio je i da će za 180 dana sve liste čekanja biti smanjene u medicinski prihvatljive granice.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • feba 31.12.2011.

    Zar Milinović ne bi trebao objasniti i odgovarati za taj dug?

  • Mrgud Car 30.12.2011.

    Zločinačka organizacija je 91 naslijedila apsolutno uredno zdravstvo.Kemijanjem i muljanjem došljaka i polupsmenog kadra došlo se do ovog danas.

  • allesto 30.12.2011.

    Nije poznato kakav je Ostojić doktor, ali demagogija mu izvrsno ide...Pogotovo kada ovako svoje istomišljenike drži u stanju samozadovoljstva, a ostalima maže oči.. Dug od 5 milijardi uopće nije pretjeran obzirom na gospodarsku situaciju, broj onih koji rade i uplaćuju doprinose..a zdravstvo ima na brizi 4,5 mil.stanovnika..U biti dug u zdravstvu koji Ostojić navodi vrlo lako bi se mogao sanirati ako bi svako domaćinstvo izdvojilo samo 80 kn mjesečno koliko npr. mora izdvajati za jedan HRT čiji je godišnji budžet veći od ukupnog duga zdravstva...pa se nitko ne buni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare