To je to što me zanima!

Rajko Ostojić: Zagreb ne samo da stagnira, nego i nazaduje

Apsolutno razmišljam da smanjimo prirez tijekom mandata - rekao je Ostojić. Kaže da želi probuditi Zagreb te ga želi vratiti na kartu Europe te očekuje podršku u tome
Vidi originalni članak

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić u subotu je najavio kako će, ukoliko ga izaberu, prvo napraviti "clean start". Dodaje kako će nakon toga izraditi viziju razvoja grada do 2025. godine te da će provesti restrukturiranje Holdinga.

- Apsolutno razmišljam da smanjimo prirez tijekom mandata - rekao je Ostojić u intervjuu za Hrvatski radio. Istaknuo je kako želi probuditi Zagreb te ga želi napokon vratiti na kartu Europe te očekuje podršku u tome. 

Na pitanje je li Milan Bandić odgovoran gradonačelnik, Ostojić je rekao kako Zagreb posljednjih godina definitivno nema viziju i dobro gospodarenje i ne samo da stagnira, već nazaduje. Smatra da je potrebno srediti urbanu infrastrukturu i riješiti probleme prometa. Ostojić je rekao i da ima apsolutnu podršku SDP-a i predsjednika Zorana Milanovića za svoje poteze.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • maca faca 21.01.2013.

    Zagrebu ne treba SDP više nikad došlo je vrijeme za promjene

  • Viva La Revolución 21.01.2013.

    zagrebčane bi molilo da ne glasaju ni za jednog ni drugog ovaj bandić je sad pred izbore počeo skuppljati jeftine bodove

  • dahhmal 21.01.2013.

    Hvala Gospon Ostojić na vašim obećanjima ali smo sada malo pametniji,kada ste dolazili obećavali ste brda i doline a kaj su nam vaši donijeli poskupljenja otkaze uzimanje prava,donošenje zakona koje ne želimo .Zato te svoje bajke pričajte svojim unucima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare