To je to što me zanima!

Rak ga je iscrpio: Pogledajte kako je smršavio Steve Jobs

Steve Jobs u četvrtak objavio je da napušta mjesto glavnog direktora Applea zbog lošeg zdravstvenog stanja. Fotografije pokazuju koliko mu je narušeno zdravlje
Vidi originalni članak

Steve Jobs u četvrtak objavio je da napušta mjesto glavnog direktora Applea zbog lošeg zdravstvenog stanja. U subotu fotografije pokazuju koliko mu je zapravo narušeno zdravlje. 

Fotografije pogledajte OVDJE.  

U dramatičnom priopćenju prije dva dana koje je ponovno podsjetilo na njegovo narušeno zdravlje i borbu s rakom. 

- Uvijek sam govorio da ću biti prvi koji će vam reći ako dođe dan kada neću moći obavljati svoje dužnosti i ispunjavati očekivanja kao Appleov šef. Na žalost, taj je dan stigao - napisao je 55-godišnji Steve Jobs u kratkoj obavijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • feba 28.08.2011.

    Točno je,bolestan ima samo jednu želju--zdravlje,na koje mislimo tek kad je kasno.Jurnjava za statusom,za željama,svađe i nezadovoljstva,mržnje i osvete i eto ga,udari sve nas.Ali nije mi jasno zašto se ogromni novci troše na svu tu silnu tehnologiju umjesto pronalaženja lijeka za mnoge bolesti?

  • marlena 27.08.2011.

    zdrav čovjek ima tisuću želja a bolestan samo jednu.. nadam se ozdravljenju..

  • user_53681 27.08.2011.

    koliko novaca možeš imati, ali kad te uhvati boleština, sav taj novac te ne može spasiti.. žao mi ga je, ipak je donio puno toga u svijet tehnologije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare